Policijsko poročilo PU Celje: 23. 1. 2013

23. 01. 2013 13:47

Včeraj so policisti na celjskem in koroškem obravnavali osem prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj in prav toliko kršitev javnega reda in miru.

Vse včerajšnje prometne nesreče so se na srečo končale le z materialno škodo. Med kaznivimi dejanji je bilo največ vlomov in tatvin. Osem od enajstih kršitev javnega reda in miru pa so včeraj policisti obravnavali v javnih prostorih. Eno osebo so morali pridržati do streznitve.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Razlagovi ulici v Celju. Storilec je odnesel menjalni denar.

Na Mariborski cesti v Celju so včeraj policisti obravnavali poskus vloma v trgovino s kolesi. Storilec je poskušal v trgovino vlomiti skozi vrata, kar mu ni uspelo. Je pa lastniku z vlamljanjem na vratih povzročil za vsaj 300 € škode.

Na Ulici Dušana Kvedra v Velenju so policisti obravnavali tatvino bakrenih žlebov. Storilec jih je ukradel  s strehe stanovanjske hiše.

Pregled včerajšnjih dogodkov zaključujejo s podatki o tatvini deset let starega vozila WV Caddy, registrskih oznak CE SO 159. Vozilo je bilo ukradeno v Celju.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,139 seconds.