Policijsko poročilo PU Celje: 23. 11. 2012

23. 11. 2012 09:41

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh čelnih trčenjih.

Prvo so policisti včeraj nekaj čez 14. uro obravnavali izven naselja Slovenj Gradec.  19-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Mislinji, je v dolgem preglednem ovinku zapeljal v levo čez neprekinjeno ločilno črto in čelno trčil v 28-letnega voznika osebnega vozila, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Oba voznika sta se v prometni nesreči hudo poškodovala.

Danes, okoli štirih zjutraj, so hudo prometno nesrečo policisti obravnavali tudi v bližini semaforiziranega križišču v Petrovčah. 43-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Žalcu, je v bližini semaforiziranega križišča v Petrovčah zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebno vozilo, s katerim se je v tistem trenutku nasproti pravilno pripeljala 27-letna voznica. Voznik osebnega vozila se je v prometni nesreči lažje poškodoval, voznica osebnega vozila pa huje.

Na Zelenici v Celju so včeraj policisti obravnavali poškodovanje avtomobila. Na vozilo Kia Clarens je neznani storilec naredil več prask, predrl vse štiri pnevmatike in ga polil z neznano tekočino. Lastniku je povzročil za najmanj 1.500 € škode.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini ženske torbice, ki jo je neznani storilec ukradel iz garderobne omarice vrtca v Rimskih Toplicah. Lastnica je oškodovana za dobrih 200 €.

Šentjurski policisti so danes ponoči  pri tatvini sodov piva prijeli dva Celjana, stara 23 in 26 let. Pivske sode sta kradla iz ograjenega skladišča distribucijskega centra v bližini bencinskega servisa v Šentjurju. Oba storilca sta šentjurskim policistom poznana  že iz podobnih primerov  v preteklosti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,156 seconds.