Policijsko poročilo PU Celje: 23. 12. 2013

23. 12. 2013 10:14

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s tragično vestjo. S podatki o smrtni prometni nesreči.

Danes, nekaj pred 7. uro zjutraj,  je v prometni nesreči umrl  25-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Velenja proti Arji vasi. Po prvih podatkih je v Črnovi, v desnem nepreglednem ovinku, zapeljal na nasprotni vozni pas in  čelno trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil 28-letni voznik. 25-letni voznik osebnega vozila je umrl na kraju nesreče. To je letos 23. smrtna žrtev prometnih nesreč na območju naše policijske uprave. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo 21 ljudi.

Policisti poročilo nadaljujejo s podatki o sinočnjem ropu trgovine na Pohorski ulici v Celju. Sinoči ob 20.12 uri je neznani storilec v času, ko je bila v trgovini le še prodajalka, vstopil v prodajalno in trgovki zagrozil z orožjem ter zahteval dnevni izkupiček. Ko mu je izročila denar,  je trgovino zapustil. Moški , ki je oropal trgovino,  je visok med 170 in180 cm. Oblečen je bil v jakno  svetlo rdeče barve, pod katero je imel jopico s kapuco ter športne hlače črne barve in obut v temnejše športne copate. Usta in nos je imel pokrita s temnim šalom.

V soboto, nekaj  pred polnočjo, so bili policisti obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v Podvolovljeku. Po nestrokovni oceni je na objektu nastalo za okoli 20.000 € materialne škode. Prve ugotovitve kažejo, da je do požara prišlo na mlinu za mletje žita, zaradi pregretja elektromotorja.

V soboto so bili policisti obveščeni tudi o tatvini avtomobilske prikolice AGROMEX UNI TRACK 700 iz pocinkane pločevine, štirih  letnih  pnevmatik z jeklenimi platišči in 4 starejših avtomobilskih pnevmatik. Omenjeno je storilec ukradel izpred gospodarskega poslopja v Bezini.

Sobotno dogajanje policisti zaokrožujejo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo na Ljubljanski cesti v Velenju, kjer pogrešajo za dobrih 1.000 zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti včeraj obravnavali tudi v Senovici, na območju PP Šmarje pri Jelšah. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno. Pogrešajo več gotovine in zlatnine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,421 seconds.