Policijsko poročilo PU Celje: 23. 12. 2014


PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomih v stanovanjski hiši. Neznani storilec je včeraj v dopoldanskem času v Dolenji vasi pri Preboldu vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil  je prenosni računalnik, GSM aparat, zlatnike s certifikatom, nekaj kosov zlatnine in božičnih daril, v skupni vrednosti okoli 10.000 €.

V popoldanskem času pa je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na Vranskem. Iz spalnice je odtujil več kosov zlatnine. Lastnike je oškodoval za okoli 1.000 €.

Na Partizanski ulici v Radljah ob Dravi so policisti obravnavali tatvino gorskega kolesa, ki jo je neznani storilec izvršil tekom zadnjega meseca. Lastnico je oškodoval za okoli 500 €.

V Lokovici pri Šoštanju pa so policisti opravili ogled kraja kaznivega tatvine dveh priključkov za kmetijsko mehanizacijo. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 400 €.

Policisti današnje poročilo zaključujejo s podatki o obravnavanih šestnajstih prometnih nesrečah, v katerih je nastala le gmotna škoda na vozilih in objektih ter o opravljenih devetih intervencijah zaradi kršitev javnega reda in miru. Pri nadzoru cestnega prometa so dvema kršiteljema, zaradi storitev hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, začasno zasegli vozili.