Policijsko poročilo PU Celje: 23. 2. 2012

23. 02. 2012 09:18

V preteklih 24 urah so policisti na območju  PU Celje obravnavali osemnajst prometnih nesreč. V dveh sta dva udeleženca utrpela lažje telesne poškodbe, v preostalih prometnih nesrečah pa je  nastala materialna škoda na udeleženih vozilih in objektih. Pridržan ni bil nihče, enemu večkratnemu kršitelju so policisti zasegli vozilo.

Na področju  kriminalitete so policisti obravnavanih devet različnih kaznivih dejanj in sicer tri vlome, tatvino, dve poškodovanji tujih stvari ter nekaj ostalih kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti tokrat posredovali dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Eno kršiteljico, ki se kljub posredovanju policistov ni pomirila, je bilo potrebno pridržati do streznitve, prav tako ji je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Policisti PU Celje znova opozarjajo, naj vaša vozila ne bodo razstavni prostor, vabljivih predmetov ne puščajte na ogled vsem, zaklepajte svoja stanovanja in če ste, oziroma še boste na cesti, pazite na svoja ravnanja in ravnanja drugih. V prometu bodite strpni, pozorni in nikar prehitri. Če boste uživali alkohol svoje vozilo rajši pustite v garaži ali na parkirnem prostoru. Vožnjo vedno prilagodite razmeram na cesti, še posebej kadar so te mokre in spolzke.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,536 seconds.