Policijsko poročilo PU Celje: 23. 4. 2014

23. 04. 2014 12:07

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti začenjajo s podatki o tatvini vozila WV, Golf  2.0, serije VI,  letnik 2009.  Ukradeno vozilo, registrskih številk  CE CF-791,  črne barve z zatemnjenimi zadnjimi stekli, ki je bilo parkirano na parkirišču ulice Pod gabri v Celju, je po oceni lastnika vredno 12.000 €.

Na Šaleški cesti v Velenju so policisti obravnavali vlom v skladišče gostinskega lokala. Pogrešajo več alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

Na Žarovi ulici v Velenju je neznanec vlomil v prostore podjetja in ukradel za dobrih 4.000 € različnega orodja.

V Celju, na Vodnikovi ulici, so včeraj policisti obravnavali tatvini dveh koles. Storilec jih je ukradel iz skupnih prostorov stanovanjskega objekta. Kolesi sta vredni okoli 1.500 €.

Tatvino kolesa so včeraj policisti obravnavali tudi na Kocbekovi ulici v Celju. Storilec je kolo znamke KELYC, Aveniu, črno rdeče barve, ukradel iz kleti stanovanjskega bloka. Na Škapinovi ulici v Celju pa je neznanec iz kleti stanovanjskega bloka ukradel moško gorsko kolo znamka Balance, vredno okoli 250 €.

Na Okrogarjevi ulici v Celju je neznanec včeraj vlomil v vozilo Citroen Jumper in ukradel navigacijsko napravo. Škodo, povzročeno s tatvino in razbitjem stekla, lastnik ocenjuje na 700 €.

V Lopatniku, na območju Policijske postaje Velenje, so policisti obravnavali vlom v lopo ob nenaseljeni kmetiji. Lastnica pogreša traktor znamke Tomo Vinkovič, letnik 1968, zelene barve, kolo z motorjem Tomos APN6, letnik 1983, prav tako zelene barve ter kosilnico in motorno žago. Škodo ocenjuje na dobrih 4.000 €.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o malce neobičajni prometni nesreči, ki so jo sinoči obravnavali v Janškovem selu, na območju Policijske postaje Velenje. Kočijaž, ki je vozil kočijo z konjsko vprego po lokalni cesti, za trenutek ni obvladal vpreženih konj, zato se je kočija prevrnila. Pri padcu s kočije  se je huje poškodovala 51-letna potnica.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,665 seconds.