Policijsko poročilo PU Celje: 23. 7. 2013

23. 09. 2013 07:31

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini goriva. Neznanec ga je dobrih 600 litrov ukradel iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču pred podjetjem v Šmartnem ob Paki.

V Celju, na Cesti v Dobrovo, so v petek policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel  različno električno orodje vredno okoli 600 €.

Na Pohorski ulici v Celju je neznani storilec iz osebnega vozila znamke Audi ukradel štiri platišča s pnevmatikami.

Na Bregu pri Polzeli so policisti v soboto obravnavali tatvino bakrenih žlebov. Neznani storilec jih je okoli 25 metrov ukradel iz stanovanjske hiše in nadstreška ob njej.

V Malih Dolah je v soboto neznani storilec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel večjo vsoto gotovine in več zlatnine.

Včeraj, okoli 15.30 ure, so bili policisti obveščeni, da iz cisterne, srbskih registrskih oznak, parkirane v bližini bencinskega servisa na Lopati, izteka nevarna snov, natančneje Petroleter. Gasilci in policisti so zaradi varnosti zavarovali območje okoli cisterne.  Snov je iz cisterne kapljala na delu, kjer je na cisterno priključena cev. Do kapljičnega  iztekanja je najverjetneje prišlo zaradi obrabljenega tesnila. Nevarno snov so v nadaljevanju pretočili v drugo cisterno.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni še o vlomu v ograjen prostor podjetja v Pongracu. Storilec je na zadnji strani ograjenega prostora prerezal žično ograjo. Ukradel je več kot 50 bitumenskih izolacijskih rol.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,870 seconds.