Policijsko poročilo PU Celje: 23. 8. 2013

23. 08. 2013 10:11

Zadnje poročilo tega delovnega tedna policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragičnem dogodku. Včeraj, okoli 17.30 ure, so bili policisti obveščeni, da je na območju Socke prišlo do streljanja.

Iz prvih  zbranih obvestil in prvih ugotovitev ogleda kraja dejanja, ki še poteka, kaže, da je 62-letni moški, doma iz območja Vojnika, ustrelil 5 let mlajšega domačina, ki je poškodbam na kraju podlegel. Policisti so 62-letnemu osumljencu odvzeli prostost. Več podatkov bodo policisti posredovali po zbranih obvestilih, opravljenem ogledu in obdukciji.

Sicer so včeraj policisti na našem območju obravnavali devet prometnih nesreč, osemnajst kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda in miru.

V dveh prometnih nesrečah se je šest oseb lažje poškodovalo. Polovica včeraj obravnavanih kaznivih dejanj je bila s področja premoženjske kriminalitete, obravnavali pa so še primer goljufije, poškodovanja tuje stvari, kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami in več drugih kaznivih dejanj.

Na stolpu skakalnice v Velenju so policisti včeraj obravnavali tatvino kabla. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 400 €.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni o požaru na vikendu v Belih vodah. Zagorelo je zardi pregretja dimnika. Ogenj je poškodoval ostrešje kleti in nadstrešek nad vrtnim delom. Tuja krivda za nastanek požara  je izključena.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 2,890 seconds.