Policijsko poročilo PU Celje: 24. 10. 2012

24. 10. 2012 09:22

Včeraj so policisti PU Celje obravnavali enajst prometnih nesreč, petnajst kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda in miru. Med prometnimi nesrečami na srečo ni bilo nobene hujše.

So pa včeraj policisti znova obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen mladoletnik.

Zgodila se je nekaj minut čez  16. uro, na povezovalni cesti  iz Nove vasi do Opekarniške ceste (mimo stadiona Arena Petrol) v Celju. V prometni nesreči sta bila bil udeležena mladoletni voznik kolesa s pomožnim motorjem in voznik osebnega avtomobila znamke BMW, črne barve, serije 3 ali 5, ki je po trčenju z mladoletnikom, ki se je pri padcu lažje poškodoval, s kraja prometne nesreče odpeljal proti Opekarniški cesti.

Vsi, ki bi karkoli vedeli o vozniku osebnega avtomobila BMW, ki je v omenjenem času pripeljal iz smeri Jamove ulice na Opekarniško cesto, policisti prosijo, da pokličejo na št. 113.

Zgodaj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo v Ojstriški vasi pri Taboru. Storilec je razbil steklo na sovoznikovih vratih in ukradel avtoradio, vreden okoli 500 €.

Vlom v osebno vozilo so policisti včeraj obravnavali tudi v Celju, na Erjavčevi ulici. V tem primeru je storilec razbil prednje in zadnje steklo na levi strani vozila. Iz avtomobila je odnesel denarnico z okoli 50 € gotovine.

V Ločici ob Savinji so včeraj policisti obravnavali vlom v garažo, kamor je storilec vlomil skozi vrata. Odnesel je dobrih 400 € gotovine.

V Rečici ob Savinji pa je bilo včeraj vlomljeno v prostore športnega društva. Storilec je iz blagajne odnesle okoli 200 € gotovine, iz dveh denarnic pa še nekaj menjalnega denarja.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,341 seconds.