Policijsko poročilo PU Celje: 24. 10. 2013

24. 10. 2013 08:42

Včerajšnje dogajanje na območju PU Celje je še  posebej zaznamoval opoldanski rop banke v Velenju.

O ropu Deželne banke v Velenju so bili policisti obveščeni včeraj, pet minut pred dvanajsto uro, ko je oborožen moški, visok med 180 in 190 cm vstopil v bančne prostore, uslužbenki zagrozil z orožjem in zahteval denar. Ko mu ga je izročila, je pobegnil s kraja. Storilec je bil oblečen v temna oblačila, na glavi je imel pleteno kapo z izrezom za oči, obut je bil v športne copate črne barve. Nosil je srednje velik črn nahrbtnik. S kraja dejanja se je odpeljal s kolesom.

Vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu, policisti prosijo, da pokličete na telefonsko številko 113.

Policisti poročilo nadaljujejo s podatki o tragični nesreči s traktorjem, zaradi posledic katere je včeraj umrl 71-letni traktorist. Nesreča se je zgodila v Žepini. 71-letni občan je s traktorjem vlekel hlodovino po strmini navzdol, pri čemer je traktor zaneslo in se je prevrnil ter pod seboj pokopal voznika.

Včeraj ponoči je neznani storilec  v Zadobrovi vlomil v kombinirano vozilo. Ukradel je vrtalni stroj Hilti, motorno žago in več drugega ročnega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 1.000 €.

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je okoli 550 litrov ukradel iz ukrajinskega tovornega vozila.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,257 seconds.