Policijsko poročilo PU Celje: 24. 2. 2012

24. 02. 2012 08:30

V minulih 24-ih urah so bili policisti na cestah celjske in koroške regije obveščeni o 15-ih prometnih nesrečah, ki pa so se  končala samo z materialno škodo na vozilih. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti za najmanj šest ur pridržali enega vinjena voznika.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policisti posredovati desetkrat in sicer sedemkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Enega kršitelja so morali tudi pridržati.

Na področju kriminalitete so policisti in kriminalisti obravnavali enajst novih kaznivih dejanj in sicer dve tatvini, štiri vlome, tri kazniva dejanja nasilja v družini, poškodovanje tuje stvari  ter eno preostalo kaznivo dejanje.

Vlomljeno je bilo v osebni avto v Celju, odtujena pa je bila denarnica z dokumenti in denarjem. Celjski policisti so obravnavali tudi dva vloma v kleti stanovanjskih blokov, v obeh primerih pa so bile odtujene pnevmatike s platišči. Vlomljeno je bilo tudi v poslovni prostor in sicer v eno izmed optik v Celju, iz katerega so nepridipravi odtujili večjo količino očal in okvirjev.

V Velenju je bil odtujen osebni avto znamke BMW tip X5, temno sive barve, nemških registrskih številk MZL765, vreden okoli 40.000 EUR. Vse ki bi karkoli vedeli o odtujenem vozilu policisti naprošajo, da pokličete na telefonsko interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon  080 1200.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,013 seconds.