Policijsko poročilo PU Celje: 24. 2. 2014

24. 02. 2014 10:58

PolicijaMinuli vikend je na celjskem območju zaznamovalo predvsem dogajanje s področja kriminalitete. Od petkovega dogajanja policisti izpostavljajo tri vlome.

Neznani storilec  je poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo v Škofji vasi. Kljub temu, da  mu v notranjost ni uspelo vstopiti, je lastnikom s poškodovanjem okna in vrat povzročil najmanj 300 € škode.

Dobrih 500 € škode je neznani storilec povzročil lastnikom sosednje hiše, kamor je vlomil skozi okno, in odnesel nekaj zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v petek obravnavali tudi v Zagradu v Celju. V tem primeru je storilec vlomil skozi steklena vrata na zadnji strani hiše in  prav tako, kot v prejšnjem primeru, odnesel za okoli 500 € zlatnine.

V Nazorjevi ulici v Celju je v petek ponoči neznani storilec vlomil v vozilo Renault Kangoo in odnesel moško torbico z dokumenti, bančno kartico, ključi in gotovino. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na dobrih 800 €.

V soboto so policisti obravnavali tatvino treh akumulatorskih vrtalnih strojev znamke Makita. Storilec  jih je ukradel s tovornega vozila, parkiranega na Efenkovi ulici v Velenju.

V Košnici pri Celju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznanec je ukradel tablični računalnik, zlatnino, ure in nekaj denarja. Lastniku je z dejanjem povzročil za dobrih  5.000 € škode.

Nedelja pa je bila najmirnejši dan tega vikenda. Med obravnavanim dogajanjem policisti izpostavljajo le vlom v počitniško hišico in vlom v stanovanjsko hišo.

Vlom v počitniško hišico so policisti obravnavali na Frankolovem. V tem primeru je neznani storilec odnesel nekaj alkoholnih pijač ter električni agregat in brusilnik.

V Velenju pa je neznanec skozi balkonska vrat vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je večjo vsoto gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,926 seconds.