Policijsko poročilo PU Celje: 24. 4. 2014

24. 04. 2014 10:04

PolicijaVčeraj so bili policisti obveščeni o šestnajstih prometnih nesrečah. V treh so se štiri osebe lažje poškodovale, ostale prometne nesreče so se končale zgolj z gmotno škodo na vozilih. Petim voznikom so policisti včeraj zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj policisti posredovali šestkrat, trikrat v zasebnih in trikrat v javnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali do streznitve.

Poleg že omenjenega so bili policisti včeraj obveščeni še o triindvajsetih kaznivih dejanjih.

Na ulici Pod gabri v Celju so policisti obravnavali vlome v več kleti. Po prvih podatkih pogrešajo ozimnico, otroški sedež in več drugih manjših stvari.

Na Bevkovi ulici v Žalcu je neznanec včeraj vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško kolo znamke Scott, vredno okoli 600 €.

Na Ipavčevi ulici v Celju je neznani storilec iz odklenjenega vozila, iz denarnice, ki jo je lastnica pustila na armaturni plošči, ukradel 90 €.

V Hrastovcu, na območju Policijske postaje Velenje, je občanka zalotila moškega, ki je vlamljal v njihovo počitniško hišico. Storilec se je s kraja odpeljal z Renault Laguno, črne barve.

V Novem Tepanju je neznani storilec včeraj vlomil v garažo. Ukradel je električni cepilec drv, motorno žago in večji kotel. Škoda znaša okoli 2.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,560 seconds.