Policijsko poročilo PU Celje: 24. 5. 2013

24. 05. 2013 16:41

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v prostore podjetja v Vrbju, kjer je storilec včeraj  preščipnil žično ograjo ter nato vlomil v prostore podjetja, od koder je odnesel večjo količino barvnih kovin.

V Tepanjskem vrhu so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnica je ob prihodu domov v hiši zalotila neznanca, ki je v nadaljevanju iz hiše pobegnil. Odnesel je za dobrih 1.000 € zlatnine.

V Razborci, na območju PP Slovenj Gradec, je neznani storilec iz vikenda, v katerega je vlomil, odnesel plazma televizor.

V Kamencah, na območju PP Rogaška Slatina,  so včeraj policisti obravnavali drzno tatvino, ki so jih na našem območju tudi sicer že obravnavali v zadnjih dneh. Medtem, ko je lastnica delala na vrtu ob hiši, so se do hiše pripeljali trije neznani moški in jo prosili za vodo. Eden od njih jo je zamotil, dva pa odšla v hišo in ukradla denarnico z gotovino.

Za konec še povabilo na  javno dražbo najdenih stvari, ki bo v torek, 28. maja, ob 10. 30 uri, na dvorišču Policijske uprave Celje, Ljubljanska cesta 12, Celje (vhod iz Ipavčeve ulice).

Stvari, ki so predmet javne dražbe, si bo mogoče ogledati na dan dražbe od 9. ure do 10. ure, na zgoraj  navedenem prostoru. Sicer pa lahko seznam stvari, ki bodo naprodaj, najdete na spletni strani policije www.policija.si.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,792 seconds.