Policijsko poročilo PU Celje: 24. 6. 2014

24. 06. 2014 09:56

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, ob 15.40 uri,  na glavni cesti izven naselja Zgornji Dolič. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le-te,  je bila cesta dobre tri ure v celoti zaprta.

39-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradec proti Velenju,  je izven naselja Zgornji Dolič v dolgem desnem preglednem ovinku zapeljal  na levi smerni pas in trčil v osebno vozilo, ki ga je v tistem trenutku nasproti  pravilno pripeljala 22-letna voznica. Po trčenju je vozilo 22-letne voznice odbilo  in je čelno trčila v osebo vozilo, ki ga je vozila 43-letna voznica osebnega vozila. Le-ta se je v prometni nesreči hudo poškodovala, hudo poškodovana je bila tudi njena 68-letna sopotnica. Povzročitelj prometne nesreče je bil lažje poškodovan, prav tako tudi 22-letna voznica osebnega vozila in njen  25-letni sopotnik.

Iz delovnega stroja, parkiranega na Lopati v Celju, je neznani storilec ukradel 200 litrov nafte.

V žalskem podjetju so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 38-letnemu vozniku viličarja sta pri razkladanju palet dve  paleti padli na nogo drugega delavca in mu huje poškodovala gleženj.

Nesrečo pri delu so včeraj policisti obravnavali tudi v Šmartnem ob Paki, kjer  se je v gozdu pri podiranju drevesa, poškodovanega od žledu, poškodoval 33-letni domačin, ki mu je deblo padlo na nogo.

V večernih urah so bili policisti obveščeni še o tatvini Vespe  Piagio, letnik 1991, temno zelene barve. Vespo je neznani storilec ukradel s parkirišča pred garažno hišo v Velenju. Lastnik škodo ocenjuje na 450 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 1,060 seconds.