Policijsko poročilo PU Celje: 25. 10. 2013

25. 10. 2013 10:04

Včeraj so policisti na Celjskem in Koroškem obravnavali trinajst prometnih nesreč, vse razen ene so se končale zgolj  z gmotno škodo na vozilih. Kaznivih dejanj so policisti našteli dvanajst. Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali štirikrat posredovati.

Z natančnejšim pregledom dogajanja policisti začenjajo v Velenju, natančneje v Šaleku, kjer je neznanec včeraj ponoči vlomil v gostinski lokal. Odnesel je steklenico zganja in nekaj brezalkoholnih pijač.

Včeraj ponoči je neznani storilec iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja na Resljevi ulici v Celju, ukradel dobrih 50 litrov nafte.

Na Bencinskem servisu Tepanje so včeraj policisti prav tako obravnavali tatvino nafte. Neznani voznik manjšega tovornega vozila, najverjetneje je imel na avtomobilu nameščene slovaške registrske tablice,  je v rezervoar  natočil za dobrih 80 € goriva in odpeljal, ne da bi plačal.

Policisti so včeraj vozila zasegli trem voznikom in sicer v Šempetru, v Čretvežu, na območju Slovenskih Konjic, in v Mozirju. Vsem trem voznikom so vozila zasegli, ker so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja za vožnjo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 2,036 seconds.