Policijsko poročilo PU Celje: 25. 2. 2014

25. 02. 2014 09:52

PolicijaPregled dogajanja zadnjih 24 ur policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri je včeraj umrl 25-letni voznik osebnega vozila.  Prometna nesreča se je zgodila ob 16:50 na glavni cesti izven naselja Sv. Boštjan.

25-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Upravne enote Slovenj Gradec,  je vozil  iz smeri Dravograda proti Mariboru. Ko je pripeljal v  dolg pregledni, desni ovinek, je zapeljal  na nasprotni vozni pas in trčil v tovorno vozilo, ki ga je nasproti  pravilno pripeljal 38-letni avstrijski državljan. V silovitem čelnem trčenju se je 25-letni voznik osebnega vozila tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče  poškodbam podlegel. Zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic le-te, je bila cesta za ves promet dobri dve uri in pol zaprta, še dobri dve uri in pol pa je promet na tem območju potekal izmenično enosmerno.

To je letos druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini vozila Peugeot 207, črne barve, registrskih številk CE FT-843, ki je bilo parkirano na parkirišču Goriške ceste v Velenju. Vozilo je letnik 2006 in je po oceni lastnice vredno okoli 5.000 €. Neznani storilec ga je ukradel v času od petka do včeraj.

V Spodnji Kapli, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti obravnavali tatvino dveh motornih žag, vrednih dobrih 750 €. Storilec je žagi ukradel iz odklenjene garaže.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v obdobju zadnjega tedna vlomljeno v stanovanjsko hišo v Lembergu pri Šmarju. Storilec je odnesel klimatsko napravo,  parni čistilec, motorno žago in rotacijsko kosilnico.  Pri vlomu je poškodoval še  dvojna garažna in dvojna vhodna vrata. Latniku je povzročil za dobrih 4.500 € škode.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi na Stritarjevi ulici v Celju. Pogrešajo motorno žago, več različnih kablov ter več drugih manjših stvari.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,230 seconds.