Policijsko poročilo PU Celje: 25. 7. 2014

25. 07. 2014 10:37

PolicijaNa Trubarjevi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v klet več stanovanjske hiše. Storilec je ukradel dve kolesi. Eno vredno okoli 5.000  € in drugo okoli 1.000 €.

Na Kajuhovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v  tri kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je odnesel puško za podvodni ribolov, torbo z dvema kompletoma potapljaške opreme in torbo z dvema kompletoma hokejske opreme. Škodo ocenjujejo online casinos na dobrih 5.000 €. Podatkov o tem, kaj je odnesel iz drugih dveh kleti, še nimamo.

Iz treh delovnih strojev, parkiranih  na delovišču v Braslovčah, so neznani storilci včeraj ukradli za dobrih 800 € nafte.

Na Mariborski cesti v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih naj ne bi ničesar odnesel.

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so bili policisti obveščeni, da v Pongracu gori stanovanjski objekt. Ogenj je zajel in skoraj v celoti uničil dvonadstropno stanovanjsko hišo. V času požara je bila hiša prazna, saj so stanovalci na dopustu. Po prvih, nestrokovnih ocenah, naj bi v požaru povzročena škoda znašala več kot 100.000 €.  Pri gašenju požara se je lažje poškodoval eden od gasilcev. Vzrok požara bo znan po opravljenem ogledu.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,920 seconds.