Policijsko poročilo PU Celje: 25. 9. 2012

25. 09. 2012 10:10

Na Celjskem in Koroškem je bilo po poročanju policistov PU Celje včeraj razmeroma mirno.

Na področju cestnega prometa policisti niso beležili hujših prometni nesreč. Med kaznivimi dejanji pa se je nabralo največ vlomov in tatvin. Več o nekaterih od njih v nadaljevanju.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v skladiščne prostore podjetja v Zidanem mostu, od koder je storilec odnesel pet motornih žag. Škodo ocenjujejo na dobrih 3.000 €.

V Vojniku so policisti obravnavali vlom v gradbeno barako na gradbišču. Pogrešajo več ročnega orodja in vibracijsko ploščo ter nekaj vreč cementa. Povzročeno škodo ocenjujejo na 6.000 €.

V Šoštanju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je odnesel smuči, kolo, akumulatorski otroški štirikolesnik in akumulatorski vrtalnik. Storilec je vlomil tudi v sosednjo klet, iz katere ni ničesar odnesel, v eno od kleti pa je poskušal vlomiti, vendar mu v klet ni uspelo vstopiti.

V Ločah pri Poljčanah pa so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo, parkirano na parkirišču ob pokopališču. Storilec je odnesel moško torbico z dokumenti in plačilnimi karticami.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Štorah, v katero je storilec vstopil tako, da je razbil steklo na balkonskih vratih. Odnesel je za dobrih 1.500 € zlatnine.

Za konec še o tatvinah goriva.

Na Vranskem so policisti obravnavali tatvine goriva iz štirih delovnih strojev. V Pamečah pa je neznani storilec gorivo ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,718 seconds.