Policijsko poročilo PU Celje: 25. 9. 2012

24. 09. 2012 10:21

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem. V petek zjutraj so namreč v Ravnah na Koroškem obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri se je lažje poškodoval 15-letni pešec.

Voznik osebnega avtomobila Renault Clio je vozil iz smeri Raven na Koroškem proti Kotljam in je na prehodu za pešce trčil v pešca, ki je vozišče prečkal iz smeri Javornika proti naselju Na šancah. Pešec je po trčenju padel na pokrov motorja, voznik pa je odpeljal ne da bi ustavil. 15-letni pešec je v dopoldanskem času poiskal zdravniško pomoč, kjer so potrdili, da se je v prometni nesreči lažje poškodoval. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče policisti prosijo udeleženca in vse očividce, da pokličete na  telefonsko številko 113.

Prometno nesrečo s pobegom so v petek policisti obravnavali tudi v Žalcu.

Zgodila se je nekaj po 19. uri na  glavni cesti izven naselja Velika Pirešica. V tem primeru sta se vozili oplazili z ogledali. Neznani voznik osebnega avtomobila metalno temno modre barve, ki je vozil proti Velenju, na kraju ni ustavil. Na vozilu ima najverjetneje poškodovano levo stransko ogledalo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo udeleženca in očividce, da pokličejo na 113.

V noči na petek je neznanec izpod kozolca v Drešinji vasi ukradel kolo z motorjem znamke Piagio, Sfera 50, rumene barve, registrskih številk CER2-446. Lastnika je s tatvino oškodoval za okoli 400 €.

V petek čez dan je bilo vlomljeno v stanovanje na Šaleški cesti v Velenju. Neznanec je preiskal stanovanje in ukradel več kosov nakita, prenosni računalnik in več tehničnih predmetov. Lastnici stanovanja je povzročili za okoli 3.000  € materialne škode.

V soboto ponoči so policisti v Resniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo kamin in vsa stikala za elektriko.

V isti noči so policisti v Celju obravnavali tatvino okoli 200 litrov goriva. Neznanec ga je ukradel iz parkiranega tovornega vozila.

V sobotnih jutranjih urah so neznanci tujcu, državljanu Ukrajine, na počivališču Tepanje, iz osebnega avtomobila ukradli torbico z dokumenti in okoli 1.600 evri gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 2,984 seconds.