Policijsko poročilo PU Celje: 26. 2. 2013

26. 02. 2013 12:22

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec v nočnih urah vlomil v optiko na Šaleški cesti v Velenju. Storilec je razbil steklo na hodnih vratih in iz vitrin ukradel okoli 140 različnih očal, vrednih najmanj 15.000 €.

Prav tolikšno škodo je povzročil storilec, ki je v isti noči vlomil v gradbeni zabojnik v Gorici v Velenju. Odnesel je najmanj 50 kosov različnega orodja.

V Celju, na Veselovi ulici, so včeraj policisti obravnavali vlom v poslovni prostor. Storilec je ukradel dva LCD računalniška ekrana.

S pregledom s področja kriminalitete policisti zaključujejo v Strmci pri Laškem, kjer so včeraj obravnavali drzno tatvino. Štirje mlajši moški so prišli do stanovanjske hiše in starejšo lastnico zaprosili za vodo. Ko so vstopili v hišo, se je eden od njih izmuznil v prvo nadstropje stanovanjske hiše in ukradel 100 € gotovine. Policisti so štiri osumljence, stare 19, 20, 21 in 25 let, vse iz območja Policijske uprave Novo mesto,  kmalu po dejanju prijeli v Laškem. Ukradeno gotovino so jim zasegli. Poleg izrečene globe in obdolžilnega predloga, jih čaka še kazenska ovadba.

Za konec še o hudi prometni nesreči, ki so jo včeraj policisti obravnavali na lokalni cesti Gaberke-Ravne, izven naselja Gaberke. 17-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Šoštanja, je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil neregistrirano osebno vozilo iz smeri Gaberk proti Šoštanju. V levem nepreglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, s katerim se je v tistem trenutku nasproti pripeljal 52-letni voznik, prav tako doma iz območja Šoštanja. V silovitem čelnem trčenju se je mladoletni voznik huje poškodoval, drugi udeleženec pa lažje.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 1,943 seconds.