Policijsko poročilo PU Celje: 26. 4. 2012


Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila včeraj ob 14.35  uri na glavni cesti v Štorah. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vlečnega vozila MAN s polpriklopnikom in neznani voznik osebnega avtomobila znamke Fiat Punto, rdeče barve, neznanih registrskih oznak, ki je potem, ko sta se vozili oplazili,  brez ustavljanja odpeljal naprej proti Celju.

Neznani voznik osebnega avtomobila je med vožnjo iz Šentjurja proti Celju v blagem desnem ovinku v Štorah z vozilom zapeljal ne levo stran smernega vozišča in z vzvratnim ogledalom oplazil plastični pokrov rezervoarja na vlečnem vozilu, pri čemer se je zatič na čepu odlomil. Voznik je nato z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Celju.

Vse, ki ste nesrečo morda opazili, policisti prosijo, da jim podatke o tem sporočite na telefonsko številko 113.

Na Gosposki ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet. Pogrešajo kotno brusilko, vrtalno udarno kladivo in več drugega različnega orodja.

Vlom v klet so policisti obravnavali tudi v Paridolu na območju Policijske postaje Šentjur. Pogrešajo skoraj novo motorno žago, vredno okoli 700 €.

V Gorici ob Šmartnem, na območju Celja, so policisti včeraj obravnavali tatvino. Neznanec je ukradel okoli 250 kg odpadnih električnih vodnikov.

V Vodulah,  na območju Policijske postaje Šentjur,  je bilo včeraj vlomljeno v vikend. Storilec je odnesel LCD televizor.