Policijsko poročilo PU Celje: 26. 9. 2012


Današnji pregled dogodkov policisti PU Celje začenjajo s pozivom vozniku, ki je bil v torek, 24. septembra 2012, okoli 22.40 ure, udeležen v prometni nesreči v Ravnah na Koroškem.

Prometna nesreča se je zgodila na Prežihovi ulici, v bližini trgovine Tuš, kjer je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce zbil starejšega  pešca. Voznik je na kraju ustavil in ponudil pešcu pomoč ter prevoz do doma. Ko mu je pešec zatrdil, da je z njim vse v redu, se je odpeljal. Pešec je v nadaljevanju iskal zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo udeleženega voznika, da pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem oziroma ne telefonsko številko 113.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je bilo ponoči vlomljeno v Kmetijsko zadrugo v Braslovčah. Storilec je odnesel za okoli 10.000 € orodja in materiala. Med drugim cepilec za drva, več folije za baliranje in krožno žago.

Okoli 150 litrov nafte je ponoči neznanec ukradel iz delovnega stroja, parkiranega na gradbišču ob Koprivnici v Celju, okoli 300 l pa je je neznani storilec ukradel iz dveh delovnih strojev, parkiranih v kamnolomu v Zidanem mostu.