Policijsko poročilo PU Celje: 27. 1. 2012

27. 01. 2012 08:59

Po poročanju policistov PU Celje, je bilo včeraj na območju Policijske uprave Celje zelo mirno. Policisti so obravnavali dvanajst prometnih nesreč, deset kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

Med včeraj obravnavanimi kaznivimi dejanji izpostavljajo vlom v Kmetijsko zadrugo v Lokovini, od koder storilec ni uspel ničesar odnesti, saj ga je pregnal alarm. Na delovišču pod Petričkom v Celju so policisti obravnavali tatvino nafte iz delovnega stroja, v Latkovi vasi pa vlom v vozilo, iz katerega je storilec odnesel denarnico z dokumenti, gotovino in bančnimi karticami.

Včeraj okoli pol treh so bili policisti obveščeni, da je v Rimskih Toplicah na železniški postaji iztirila lokomotiva tovornega vlaka, ki je vozil iz smeri Zidanega mosta proti Mariboru. Pri iztirjenju ni bil nihče poškodovan. Preiskava o vzroku nesreče še poteka.

Včeraj zjutraj okoli 7.40 se je v križišču Mariborske ceste in Ulice Frankolovskih žrtev, nasproti prodajnega centra Merkur, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega avtomobila CITRÖEN C8, rdeče barve, in voznica osebnega avtomobila znamke FIAT PUNTO, rdeče barve.

V razgovoru je voznica Citröena navedla, da je vozila po Mariborski cesti v Celju iz smeri Vojnika proti Centru mesta, ko je v križišču nasproti vozeča voznica zavila levo pred njo in ji zaprla pot. Voznica Fiat Punta pa je navedla, da se je v omenjeno križišče pripeljala z nasprotne smeri in zavila levo, ko so se vozila iz nasprotne smeri na desnem pasu zaustavila, medtem ko je po levem pasu z veliko hitrostjo pripeljala voznica, ki se ni ustavila  in je trčila vanjo.

Ker se izjavi udeleženk razlikujeta, policisti prosijo za pomoč morebitne očividce prometne nesreče.  Če ste nesrečo videli prosijo, da pokličete na telefonsko številko Policijske postaje Celje 54 26 400, na telefonsko številko 113, oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00. Za informacije  še posebej prosijo voznika črnega osebnega avtomobila znamke AUDI novejše izdelave, z nameščenimi začasnimi ali preizkusnimi  tablicami, ki naj bi po izjavi voznice Citröena v križišču  istočasno vozil v isti smeri kot ona in nato zavl desno.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,021 seconds.