Policijsko poročilo PU Celje: 27. 1. 2014


PolicijaV petek so bili policisti obveščeni o vlomu v okrepčevalnico v Rečici ob Paki. Storilec je ukradel denarnico z manjšo vsoto gotovine.

Na Brodarjevi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjske hiše. Pogrešajo vrtalni stroj in nekaj mesnih izdelkov.

Petkovo dogajanje policisti PU Celje zaključujejo s podatki o vlomu v prostore počitniškega društva na Šaleški cesti v Velenju, od koder je neznani storilec odnesel računalnik, monitor in projektor. Škodo ocenjujejo na 1.000 €.

Sobotno dogajanje je zaznamovala tatvina izven-krmnega motorja znamke Yamaha, vrednega okoli 4.500 €. Izven-krmni motor so neznani storilci ukradli na Okonini.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanje na Drapšinovi ulici v Celju. Storilec je v stanovanje, ki je trenutno nenaseljeno, vlomil skozi pritlična balkonska vrata. Odnesel ni ničesar.

Na Brodarjevi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gorsko kolo, osem avtomobilskih pnevmatik, LCD monitor, dva para smuči in tri kopalniške pipe. Lastniki povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 4.000 €.