Policijsko poročilo PU Celje: 27. 11. 2013

27. 11. 2013 09:20

PolicijaV Kotljah so včeraj policisti obravnavali vlom v prostore Kmetijsko gozdarske zadruge. Pogrešajo več akumulatorjev in nožev.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v počitniško hišico v Malih Dolah. Pogrešajo gorsko kolo znamke Enduro, črne barve, vredno okoli 2.000 €, fotoaparat Canon, 80 litrski sod z medom ter dve kosilnici. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 5.000 €.

V Tratni pri Grobelnem so včeraj policisti obravnavali požar. Zaradi napake pri dimniški napeljavi je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Požar,  v katerem ja nastalo za okoli 10.000 € materialne škode, so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Šentjur. Ogenj na srečo ni nikogar poškodoval.

Za konec še opozorilo voznikom.

Po zadnjih obilnejših padavinah se  je na več občinskih in državnih cestah pojavila voda na vozišču, kar je med drugim tudi  posledica poškodovane cestne infrastrukture, nevzdrževanih objektov za odvodnjavanje vode in podobno.  Ob nižjih temperaturah zvečer in ponoči voda že zamrzne, kar je izredno nevarno za udeležence v cestnem prometu. Policisti voznike opozarjajo, naj bodo pozorni na odseke, kjer je na voziščih ostala voda in naj o tem takoj obveščajo vzdrževalce cest, prometno informacijski center ali pa naj pokličejo na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,709 seconds.