Policijsko poročilo PU Celje: 27. 12. 2016

27. 12. 2016 12:26

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo, parkirano na parkirišču Ulice frankolovskih žrtev v Celju. Storilec je ukradel navigacijsko napravo.

V Rečici ob Savinji je neznanec vlomil v počitniško hišico in ukradel akumulatorsko udarno kladivo.

Na Podgorski cesti v Slovenj Gradcu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel več kosov nakita.

V nedeljo so policisti na Ulici Dušana Kvedra v Velenju obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo. Storilec  je v hišo vlomil skozi okno in ukradel nekaj zlatnine in gotovine.

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, so policisti v Udmatu, med Laškim in Rimskimi Toplicami, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala povzročiteljica. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili.

21-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Rimskih Toplic proti  Laškem, je v desnem ovinku izgubila oblast nad vozilom in trčila v osebno  vozilo, s katerim je nasproti pripeljala 53-letna voznica. Obe so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. 21-letna povzročiteljica se je v prometni nesreči huje poškodovala, druga voznica pa lažje.

Včeraj so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila, parkiranega pri uvozu na avtocesto v Arij vasi. Neznanec je na vozilu  poškodoval pokrov motorja, prednji odbijač, oba blatnika, masko vozila in sprednja vrata.

Na Polzeli so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je sef z nakitom, gotovino in ključi vozila.

V Gradišču, na območju Slovenj Gradca, je včeraj, medtem, ko sta bila lastnika doma, neznanec skozi odklenjena garažna vrata vstopil v hišo in ukradel nekaj gotovine.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,168 seconds.