Policijsko poročilo PU Celje: 27. 2. 2012

27. 02. 2012 09:05

Današnje policijsko poročilo je predvsem v znamenju dogajanja s področja kriminalitete. V cestnem prometu je bilo na srečo mirno. Tokrat policisti PU Celje poročajo le o štirih pridržanih voznikih in petih zasegih vozil.

V petek ponoči je bilo vlomljeno v gradbeno barako ob novogradnji stanovanjske hiše v Landeku. Neznanec je ukradel agregat za proizvodnjo elektrike in rezalni stroj znamke Dewalt. Lastniku je povzročil za okoli 1.000 € škode.

V petek okoli poldneva so bili celjski policisti obveščeni, da je bilo vlomljeno v opuščene prostore kovinarske šole v Štorah. Policisti so v prostorih šole zalotili dva moška, ki so jima odvzeli prostost, a so ju po krajšem času izpustili. Ugotovili so namreč, da moška nista uspela ničesar ukrasti, se bosta pa zaradi vloma kljub vsemu zagovarjala pred sodnikom.

Isti dan je občanka iz Žalca policiste obvestila,  da je v svoji hiši zalotila mlajšega moškega, ki je brskal po predalih. Ob srečanju z lastnico je pobegnil, kljub temu pa je uspel odnesti nekaj denarja v tuji valuti.

V soboto, nekaj pred četrto uro zjutraj, je zagorel lesen objekt na Štajerski ulici v Slovenskih Konjicah. Pri ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je bil ogenj podtaknjen. Materialna škoda je ocenjena na okoli 2.000 €.

Na Teharski cesti v Celju so policisti v soboto obravnavali vlom v poslovni prostor. Pogrešajo računalnik, tri monitorje, tiskalnik in notranjo enoto klimatske naprave. Materialna škoda je ocenjena na okoli 1.500 €.

V sobotnih v zgodnjih večernih urah je neznanec iz garderobe enega izmed celjskih hotelov ukradel zlato verižico in nekaj gotovine ter lastnika oškodoval za okoli 950 €.

Od nedeljskega dogajanja policisti izpostavljajo vlom v vozilo. Na parkirišču hotela na Rogli je bilo vlomljeno v osebni avtomobil. Pogrešajo avtoradio in bančne kartice.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 0,958 seconds.