Policijsko poročilo PU Celje: 27. 2. 2014

27. 02. 2014 09:21

PolicijaNa območju Policijske uprave Celje je bilo včeraj razmeroma mirno. V današnjem poročilu policisti izpostavljajo le dva vloma in dva poskusa vlomov v stanovanjske hiše.

V Liscah, v Celju, je neznani storilec včeraj vlomil v  novogradnjo stanovanjske hiše in sicer tako, da je razbil šipo na vratih in odprl vrata. Odnesel ni ničesar, je pa s poškodovanjem vrat lastnikom novogradnje povzročil za najmanj 300 € škode.

V Rimskih Toplicah so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je poskušal v hišo vlomiti skozi vhodna vrata, kar mu ni uspelo, jih je pa poškodoval.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi na Cesti v Zadobravo v Celju. Storilec je v hišo vstopil skozi pritlično okno. Odnesel je za okoli 2.000 € zlatnine in bančno kartico.

Na Cesti na Dobrovo pa je občan zalotil dva moška, ki sta  poskušala vlomiti v njegovo hišo. Storilca sta poškodovala vhodna vrata, v hišo jima ni uspelo priti, ker ju je presenetil lastnik, ki je enega od njiju  uspel zadržati do prihoda policistov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 1,431 seconds.