Policijsko poročilo PU Celje: 27. 6. 2014

27. 06. 2014 09:26

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila sinoči ob 23.20 uri, na regionalni cesti v Imenem, v neposredni bližini stanovanjske hiše Imeno št. 67.

Voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti v naselju Imeno, iz smeri Podčetrtka proti Imenem. Ko je pripeljal v neposredno bližino stanovanjske hiše Imeno 67, je nameraval zaviti desno proti Imenski Gorci, pri čemer je neznani voznik, ki je vozil za njim, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, s prednjim delom svojega vozila trčil v zadnji del vozila. Vozilo oškodovanega voznika  je po trčenju obrnilo po vozišču in je podrlo smerno tablo ob cesti. Neznani voznik, ki je povzročil prometno nesrečo, je po trčenju nadaljeval z vožnjo proti Golobinjeku oziroma Bistrici ob Sotli.

Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je s kraja odpeljal neznani voznik osebnega avtomobila znamke BMW, temne barve, ki je poškodovan po prednji strani. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo vse, ki o nesreči karkoli veste, da to sporočite na telefonsko številko 113.

V Zidanem mostu so policisti obravnavali tatvino bakrenih vodnikov, napeljanih ob železniški progi med Zidanim mostom in Suhadolom. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 2,800 seconds.