Policijsko poročilo PU Celje: 27. 7. 2012

27. 07. 2012 09:23

Včeraj ponoči je po poročanju policistov PU Celje neznani storilec okoli 100 litrov nafte ukradel iz delovnega stroja, parkiranega na gradbišču v Marija Gradcu. Danes ponoči pa je policiste o tatvini nafte obvestil še poljski voznik tovornega vozila. Medtem, ko je počival na avtocestnem počivališču na Tepanju, so mu neznani storilci iz rezervoarja ukradli okoli 700 litrov goriva.

Včeraj ponoči je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik delovišča obvoznice v Radljah in ukradel pnevmatsko kladivo, vredno okoli 500 €.

V Koprivni, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti včeraj obravnavali tatvino. Pet neznancev se je z osebnim avtomobilom pripeljalo do stanovanjske hiše, kjer sta dva zamotila lastnico, trije pa so med tem prebrskali prostore stanovanjske hiše in ukradli nekaj gotovine.

Tatvino so policisti včeraj obravnavali tudi v Celju na Dobojski ulici. Medtem, ko sta bili stanovalki  na vrtu ob hiši, je neznani mlajši moški vstopil v hišo in iz torbice, ki jo je oškodovanka imela v predprostoru, odnesel denarnico z gotovino in dokumenti. Oškodovanka je moškega zalotila, ko je prihajal iz garaže, vendar ji ga ni uspelo zadržati.

Danes ponoči, natančneje par minut pred drugo uro zjutraj, so bili policisti obveščeni še o vlomu v kiosk na Trgu mladosti v Velenju. Pogrešajo za okoli 1.000 € cigaret.

S področja cestnega prometa policisti PU Celje tokrat poročajo o štirinajstih prometnih nesrečah in enemu zasegu vozila.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 7,737 seconds.