Policijsko poročilo PU Celje: 27. 8. 2013


Za policisti PU Celje je izredno miren ponedeljek. Obveščeni so bili o desetih prometnih nesrečah, devetih kaznivih dejanjih in petih kršitvah javnega reda in miru.

V Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Scenic. Neznani storilec ga je ukradel s parkirišča avtotrgovine na Bežigrajski ulici v Celju. Gre za osebno vozilo Renault Scenic, bele barve, letnik 2009. Na vozilu ni bilo registrskih tablic. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000€.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je bilo med vikendom na Opekarniški cesti v Celju vlomljeno v poslovne prostore in avtomobil. Storilec je ukradel več delov klimatske naprave, štiri električne stroje, dva koluta bakrene žice, za nameček pa je  s strehe objekta ukradel še bakrene žlebove. Povzročeno škodo  ocenjujejo na dobrih 3.000 €.

Za konec še o včerajšnji prometni nesreči v kateri se je, izven naselja Štore, huje poškodoval 52- letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Štoram. Izven naselja Štore je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljalo nasproti. Voznik osebnega vozila se je v trčenju hudo poškodoval.