Policijsko poročilo PU Celje: 27. 8. 2014

27. 08. 2014 10:35

PolicijaZa policisti PU Celje je relativno miren dan. Obveščeni so bili o enajstih prometnih nesrečah, štirinajstih kaznivih dejanjih in devetih kršitvah javnega reda in miru.

S pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s pozivom morebitnim očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila okoli 9. ure na Vrunčevi ulici v Celju. V prometni nesreči se je zaradi padca po vozišču lažje poškodoval voznik motornega kolesa. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki ste videli prometno nesrečo, za informacije. Pokličete lahko na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113.

V poznih popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v gozdu. V Žičah, na območju Slovenskih Konjic, je pri spravilu lesa podrto drevo zdrsnilo po strmem pobočju gozda. Na spodnjem delu je ena izmed vej  drevesa udarila v 22-letno domačinko in ji zlomila nogo v predelu kolena. Ogled kraja bodo policisti opravili v jutranjih urah današnjega dne.

V večernih urah so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke VW Passat 1,9, reg. št. LJ DJ-071, kovinsko zelene barve. Vozilo je lastnica v jutranjih urah včerajšnjega dne parkirala na parkirnem prostoru pri izvozu iz avtoceste pri Arji vasi. Ko se je v večernih urah vrnila s potovanja, je ugotovila, da ji je bil osebni avtomobil, vreden okoli 2.500 €, ukraden.

Ob 22.27 uri so bili policisti obveščani o prometni nesreči na avtocesti. Ogled so opravili policisti Postaje prometne policije Celje. Pri tem so ugotovili, da je madžarski voznik skupine vozil v sestavi vlečnega in priklopnega vozila za cestninsko postajo Vransko, pred predorom Ločica, med vožnjo iz Ljubljane proti Celju, zapeljal na levo, kjer je trčil in prebil obe zaščitni ograji na sredini avtoceste, vozilo pa je obstalo ukleščeno v ograjah. Ob tem nihče ni bil telesno poškodovan. Zaradi čiščenja in odstranjevanja vozila je bil promet na tem delu avtoceste oviran in občasno popolnoma zaprt. V času popolne zapore je potekal po stari glavni cesti. Do postavitve zaščitnih ograj je DARS zaprl oba prehitevalna pasu na temu delu avtoceste, zato ob gostitvah prometa prihaja do krajših zastojev.

Tekom noči so neznanci v Kozjem vlomili v eno izmed prodajaln. Iz zaboja nad blagajno so odtujili nekaj kosov cigaret in britvic. Zaradi poškodovanja vhodnih vrat in odtujenih predmetov, je nastala škoda za okoli 1.500 €.

V jutranjih urah današnjega dne so policisti obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. Na bencinskem servisu Lopata, ob avtocesti za smer Ljubljane, so neznanci iz notranjosti avtodoma dveh čeških državljanov odtujili več osebnih dokumentov, bančnih kartic in manjšo vsoto gotovine. Tujca sta oškodovana za okoli 900 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,991 seconds.