Policijsko poročilo PU Celje: 28. 1. 2013

28. 01. 2013 07:21

V petek zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec je je dobrih 600 litrov ukradel iz romunskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje.

Isto jutro so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo Renault Megane. Storilec je v vozilo vlomil v Zbelovem, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Odnesel je zračne blazine in varnostne pasove ter lastniku povzročil za dobrih 4.000 EUR materialne škode.

V Slovenskih Konjicah so v petek policisti obravnavali še dva vloma v gostinska lokala.

Iz lokala na Mestnem trgu je storilec odnesel dnevni izkupiček, menjalni denar in za najmanj 300 € različnih cigaret.

Iz gostinskega lokala na Starem trgu v Slovenskih Konjicah pa je neznani storilec poskušal s stene terase ukrasti LCD televizor, kar mu  na srečo ni uspelo.

Vlom v gostinski lokal so v petek policisti obravnavali tudi na Ulici mesta Grevenbroich v Celju. Storilec v tem primeru ni ničesar odnesel.

V soboto so policisti v Arclinu obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vstopil skozi okno jedilnice in odnesel več zlatnine. Pripravil si je tudi LCD televizor, ki pa mu ga ni uspelo odnesti.

Vlom v stanovanjsko hišo so v soboto policisti obravnavali tudi v Gornjem Doliču, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Odnesel je več gotovine in zlatnine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,922 seconds.