Policijsko poročilo PU Celje: 28. 11. 2013

28. 11. 2013 09:49

PolicijaVčeraj so policisti na Celjskem in Koroškem obravnavali trinajst prometnih nesreč, devetnajst kaznivih dejanj in osem kršitev javnega reda in miru.

Vse včerajšnje prometne nesreče so se končale zgolj z gmotno škodo na vozilih. Med kaznivimi dejanji so prevladovali vlomi in tatvine. Pet od osmih kršitev javnega reda in miru so policisti obravnavali v javnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali do streznitve.

V Lokovici, na območju PP Velenje, so policisti obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je odnesel agregat, motorno žago, kotno brusilko in škarje za železo.

Z delovišča v Šeščah so včeraj ponoči neznanci ukradli tri žlice delovnih strojev, vredne okoli 5.000 €.

V Jazbinah, na območju PP Šentjur, so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo 2 motorni žagi,  2 nahrbtni kosilnici in okoli 40 litrov goriva.

V Braslovčah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi kopalnično okno. Odnesel je več oblačil.

Poleg omenjenega so bili policisti včeraj obveščeni še o par manjših tatvin v trgovinah, o  tatvini  rabljenega otroškega vozička  v Slovenskih Konjicah in tatvini kolesa z motorjem v Ravnah na Koroškem.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,039 seconds.