Policijsko poročilo PU Celje: 28. 2. 2013

28. 02. 2013 09:22

Na celjskem in koroškem je bilo včeraj razmeroma mirno, poročajo policisti PU Celje. S področja kriminalitete poročajo o vlomu v stanovanje, ki so ga policisti včeraj obravnavali na Koželjskega ulici v Velenju, kjer je storilec s silo telesa zlomil vrata in vstopil v stanovanje. Lastnik je trenutno odsoten, zato še ni znano, kaj je vlomilec odnesel.

V Žalcu, na Šlandrovem trgu, so včeraj policisti obravnavali poskus vloma v trgovino. Storilcu ni uspelo vstopiti v prostor, je pa z vlamljanjem močno poškodoval vhodna vrata.

V Žahenbercu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, so policisti včeraj obravnavali tatvino vina. Storilec je iz kleti, ki je bila najverjetneje odklenjena, ukradel okoli 500 litrov vina.

Danes, okoli petih zjutraj, so policisti na Kidričevi cesti v Velenju obravnavali vlom v pripravljalnico in prodajalno hitre prehrane. Storilec je odnesle blagajno z menjalnim denarjem.

Poleg omenjenega so bili policisti včeraj obveščeni še o dveh primerih tatvin registrskih tablic in sicer v Celju in Radečah ter o tatvini prehrambenih artiklov v trgovini v Velenju.

Za konec poziv vozniku osebnega vozila, ki je v torek, 26. februarja,  okoli 15.45 ure, v  Celju, na Dečkovi cesti, v neposredni bližini sejmišča Golovec,  na prehodu za pešce, trčil v deklico. Voznik osebnega vozila sivo-rjave barve je na kraju ustavi in  deklico vprašal, če je vse v redu z njo. Ponudil ji je tudi  prevoz do doma oziroma bolnišnice. Ko mu je deklica zatrdila, da je  z njo vse v redu,  je odpeljal. Deklica je kasneje poiskala zdravniško pomoč, kjer so ugotovili, da se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo udeleženega voznika in morebitne očividce, da pokličejo na  telefonsko številko 113 ali se oglasijo na Postajo prometne policije Celje.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,679 seconds.