Policijsko poročilo PU Celje: 28. 4. 2014

28. 04. 2014 11:31

PolicijaPregled dogajanja v dneh preteklega vikenda policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh hudih prometnih nesrečah in o dogodku, v katerem se je hudo poškodoval rolkar.

Prva prometna nesreča se je  zgodila v petek, ob 9.30 uri, na Ulici bratov Vošnjak v Celju. Povzročila jo je 35-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi nepravilnega premika z zadnjim delom osebnega vozila trčila v 77-letno peško, ki je utrpela hude poškodbe.

V drugi petkovi prometni nesreči, ki se je zgodila ob 22.30 uri, na Efenkovi cesti v Velenju, se je hudo poškodovala 44-letna kolesarka, ki je trčila v stebriček na pešpoti.

V soboto, ob 17.30 uri, se je med rolkanjem po lokalni cesti v kraju Preški vrh pri Ravnah na Koroškem, hudo poškodoval 29-letni domačin, ki je padel po vozišču.

V petek, v jutranjih urah, so policisti v Slovenskih Konjicah obravnavali vlom v gostinski objekt. Storilec je odnesel dva USB ključka in manjšo vsoto denarja.

V dopoldanskih urah so policisti v Rušah pri Žalcu opravili ogled kraja vloma v novogradnjo stanovanjske hiše in v pomožni objekt v bližini novogradnje. Storilec je povzročil škodo pri vlamljanju.

V popoldanskih urah so bili policisti  obveščeni o vlomu v priročno skladišče v Zaloških goricah pri Žalcu. Storilec je odtujil dve motorni žagi in agregat v skupni vrednosti okoli 600 €.

V popoldanskem času so policisti opravili tudi ogled kraja vloma v klet ob stanovanjski hiši v Zadobrovi pri Celju. Storilec je odtujil žensko gorsko kolo, več kosov glasbene opreme, tlačni čistilec in nekaj suhomesnatih izdelkov v skupni vrednosti okoli 2.500 €.

Na Liptovski ulici, na območju Slovenskih Konjic, so policisti opravili ogled kraja vloma v enega izmed gostinskih lokalov, iz katerega je storilec odtujil nekaj zavojev cigaret in steklenico žgane pijače.

Včeraj, v popoldanskih urah, so policisti obravnavali vlom v klet na Zaloški gorici v Žalcu. Storilec je odtujil tri kolesa in izvenkrmni motor za čoln večje vrednosti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,834 seconds.