Policijsko poročilo PU Celje: 28. 4. 2015

28. 04. 2015 10:48

PolicijaPetkovo dogajanje na območju Policijske uprave Celje so zaznamovali vlomi in poskusi vlomov.

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v prostore šiviljstva. Ukradel je dva šivalna stroja in nekaj oblačil. Škodo ocenjujejo na dobrih 2.000 €.

Na Podjavorškovi ulici so policisti isti dan obravnavali tudi vlom v gostinki lokal. Pogrešajo menjalni denar.

Na ulici Frankolovskih žrtev in na Opekarniški ulici v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinki lokal in kiosk s časopisi in kiosk s hrano. V nobenem primeru mu ni uspelo vstopiti v notranjost. Dobrih 1.000 € škode je povzročil z vlamljanjem.

V soboto, nekaj po 14. uri, so policisti v Braslovčah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 69-letni kolesar, ki je vozil po kolesarki poti iz smeri Pariželj proti Braslovčam. Med vožnjo je nenadoma zavil levo, pred voznika osebnega vozila, ki je vozil za njim. Voznik kljub umikanju v levo ni uspel preprečiti trčenja. Kolesar se je v prometni nesreči huje poškodoval.

V nedeljo so policisti v Javorniku, na območju Štor, obravnavali tatvino motornega kolesa, znamke Yamaha YZ 250 F, modre barve, letnik 2004. Škodo ocenjujejo na 1.500 €.

V nedeljo, nekaj po 13. uri, so policisti v Nazarjah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala 54-letna kolesarka, v katero je trčil voznik osebnega vozila, ki jo je nepravilno prehiteval.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini gorskega kolesa znamke Wilier, rdeče, črno, bele barve, vrednega okoli 1.000 €. Storilec ga je ukradel iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka na Kosovelovi ulici v Velenju.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,818 seconds.