Policijsko poročilo PU Celje: 28. 5. 2013

28. 05. 2013 09:23

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila VW Golf  VI 1.6 TDI, srebrne barve, registrskih oznak CE DP-806. Avtomobil je bil parkiran na parkirišču pred stanovanjskim blokom na Ulici bratov Vošnjakov v Celju. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za 12.000 €.

Iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču mostu čez Ložnico, je neznanec ukradel dobrih 150 litrov nafte. Z gradbišča v Radečah pa več električnih vodnikov, vrednih najmanj 1.000 €.

V Gaberkah je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Odnesel je več cigaret.

V Jezercah pri Dobju so včeraj policisti obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo kotel za žganjekuho ter več bakrenih žlebov in odtočnih cevi.  Bakrene žlebove, vredne okoli 350 €, je včeraj ponoči neznani storilec ukradel tudi iz vikenda v Založah.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o zasegu vozila. Velenjski policisti so včeraj na Šaleški cesti v Velenju zaradi hujše kršitve cestno prometnih predpisov 21-letni voznici, ki je vozila pod vplivom alkohola, zasegli vozilo.

Za konec še obvestilo.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem bodo ta četrtek, 30. maja 2013,  med  11. in 19. uro, na območju Raven na Koroškem, izvajali preventivno represivne ukrepe, namenjene ustreznemu zavarovanju psov. Na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem so letos zabeležili več kršitev po Zakonu o varstvu živali. V večini primerov je šlo za  kršitve, ko lastniki niso poskrbeli za pse in so  se le-ti  prosto sprehajali  v urbanih okoljih. Pogosto je šlo za nevarne pse. Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem, vodniki službenih psov, in veterinarski inšpektor, bodo ta  četrtek na lokacijah, kjer se običajno pojavljajo psi, ki niso ustrezno zavarovani,  izvajali kontrole, ob tem pa ugotavljali prekrške po Zakonu o zaščiti živali. Predsednik Kinološkega  društva Ravne na Koroškem bo ob tem lastnikom psov svetoval o pomembnosti ustreznega  zavarovanja in vzgoje psov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,191 seconds.