Policijsko poročilo PU Celje: 28. 8. 2013

28. 08. 2013 08:28

Za policisti PU Celje je razmeroma miren torek. Včeraj so obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo, trinajst kaznivih dejanj in dvanajst kršitev javnega reda in miru.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je ponoči neznani storilec izpred stanovanjskega bloka na Trubarjevi ulici v Celju ukradel skuter znamke Fastspider,  srebrno-črne barve, vreden okoli 500 €.

V Rogaški Slatini so včeraj policisti obravnavali goljufijo. Neznanec,  ki je govoril s tujim naglasom, je občanko prepričal, da je od njega kupila debelejšo verižico, za katero je trdil, da je zlata. Ko je občanka kasneje pristnost  verižice, za katero je odštela 60 €, preverila pri zlatarju, je ugotovila, da je verižica daleč od tega, da bi bila zlata.

V Šoštanju so včeraj policisti obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Pogrešajo za dobrih 2.500 € električnega orodja.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvin dvoosne avtomobilske prikolica znamke TPV Brežice, kovinske (srebrne ) barve, registrskih številk  A4-72 CE, letnik 1997. Storilec jo je odpeljal s parkirnega prostora podjetja.

V Bočni, na območju Mozirja, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Štirje neznanci so se pripeljali do hiše. Medtem, ko sta se dva pogovarjala z lastnico, ki je delala na njivi, sta druga dva na zadnjem delu hiše, skozi okno vlomila v hišo in jo preiskala. Po prvih podatkih nista ničesar odnesla.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,547 seconds.