Policijsko poročilo PU Celje: 29. 1. 2013

29. 01. 2013 09:19

Včeraj zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o tatvini, ki se je zgodila na delovišču v Gorici pri Velenju. Storilec je iz dveh delovnih strojev ukradel bakrene vodnike, vredne najmanj 1.800 €.

Na delovišču v Radečah so včeraj policisti obravnavali tatvino različnega orodja. Storilec ga je ukradel iz gradbenega zabojnika. Povzročena škoda je ocenjena na dobrih 3.000 €.

V Šentilju pod Turjakom, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je z vlomilskim orodjem poškodoval tako vhodna vrata na terasi kot tudi  okno.  V hišo mu ni uspelo vstopiti, s poškodovanjem okna in vrat je lastnikom povzročil za najmanj 200 € škode.

V Žalcu, na Cesti ob železnici, so včeraj v večernih urah policisti obravnavali vlom v trgovino. Storilec je odnesel blagajniški predal z menjalnim denarjem.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Radečah, kjer je storilec razbil okno in vstopil v hišo. Odnesel je nekaj kosov zlatega nakita.

Za konec še o včerajšnjem ropu pošte.

Včeraj, nekaj po 16. uri so policisti obravnavali  oborožen rop pošte v Slovenskih Konjicah. Zahvaljujoč  pravočasnemu obvestilu občana ter hitremu in uspešnemu posredovanju konjiških policistov, so uspeli storilca pri begu iz pošte prijeti.

Več o okoliščinah ropa bodo sporočili še danes.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,774 seconds.