Policijsko poročilo PU Celje: 29. 11. 2013

29. 11. 2013 09:31

PolicijaPolicisti PU Celje zadnje novembrsko poročilo začenjajo s podatki o včerajšnji prometni nesreči, v kateri se je huje poškodoval starejši voznik osebnega vozila. Voznik je v Globočah med vožnji iz desnega v levi ovinek zapeljal izven vozišča in trčil v betonski prepust. Voznik se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

V Spodnji Kapli,  na območju PP Radlje ob Dravi, so včeraj policisti obravnavali nesrečo pri delu. 37-letnemu občanu je med podiranjem dreves v gozdu blizu doma večja veja padla na glavo. Zaradi hudih poškodb so ga odpeljali v mariborski klinični center.

V Podkraju pri Mežici se je včeraj med krmljenjem živine poškodoval 53-letni moški, ki je padel skozi odprtino na seniku na betonska tla v hlevu. Pri padcu z višine okoli treh metrov se je huje poškodoval.

Policisti poročajo tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Ivenci. Storilec je v hišo najverjetneje že v preteklih dneh vlomil skozi terasna vrata. Ukradel je več zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Kamenčah, na območju PP Žalec. Storilec je odnesel nekaj gotovine.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Galiciji. Ko se je lastnik nekaj pred polnočjo vrnil domov, je v hiši zalotil neznanca. Neznani storilec je uspel lastniku pobegniti, ukradel pa je več zlatnine.

Na Mariborski ulici v Celju je neznani storilec včeraj vlomil v osebni avtomobil in ukradel žensko torbico. Lastnica ocenjuje, da je s tatvino oškodovana za najmanj 500 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,808 seconds.