Policijsko poročilo PU Celje: 29. 4. 2014

29. 04. 2014 10:12

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini motornega kolesa. Storilec je vlomil v garažo na Prevaljah in iz nje odtujil motorno kolo cross izvedbe, znamke KTM, reg. št. KP DD-74.

V Zadobrovi pri Celju so policisti opravili ogled kraja vloma v počitniško hišo. Storilec je odtujil plinsko jeklenko, plinski žar in komplet preprog za vozilo, v skupni vrednosti 250 €.

Na Navrškem Vrhu pri Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali vlom v priklopno vozilo avstrijskega gozdnega podjetja. Storilec je odtujil motorno žago, vrtalni stroj in več kosov različne gozdarske opreme, v skupni vrednosti 2.000 €.

V  Bukovžlaku so bili najdeni štirje šolski protitankovski vžigalniki. Za njihov prevzem in uničenje sta poskrbela bombna tehnika.

Brez tatvin pogonskega goriva tudi včeraj ni šlo. Storilec je na bencinskem servisu v Arclinu pri Celju v osebni avtomobil, na katerem je imel nameščeni ukradeni registrski tablici, natočil za 74 € goriva in s kraja odpeljal.

Današnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o dveh kaznivih dejanjih nasilja v družini, ki so ju tekom včerajšnjega dne obravnavali na celjskem območju. V obeh primerih so osumljencema izrekli ukrep prepovedi približevanja osebam, ki sta jih ogrožala.

V zvezi z zgoraj omenjenim policisti ponovno prosijo, da ste pozorni na dogajanja v bližnjem okolju in v primerih zaznanega nasilja nad ženskami in otroci, zadeve prijavite na telefonsko številko 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200. S tem boste prispevali k preprečevanju nasilja, ki je ena izmed prioritet dela policije in zagotavljanja varnosti najbolj ogroženim kategorijam oseb v naši družbi.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,791 seconds.