Policijsko poročilo PU Celje: 3. 1. 2017

03. 01. 2017 10:35

Na Celjskem in Koroškem smo po pisanju policistov PU Celje v novo leto stopili zelo mirno, sploh kar se tiče dogajanja s področja kriminalitete.

Od obravnavanih kaznivih dejanj izpostavljajo tri vlome.

V Imenski Gorci je neznanec v soboto vlomil v garažo in ukradel udarno kladivo.

V Vinski Gori so policisti obravnavali vlom v župnišče. Storilec je v nedeljo dopoldan vlomil v župnišče in odnesel nekaj gotovine.

Na območju Žalca so policisti včeraj obravnavali vlom v vozilo. Storilec je v vozilo vlomil skozi okno in iz vozila ukradel več vrednejših stvari.

Na območju Žalca so policisti včeraj obravnavali tudi požar. Okoli 13. ure je zagorela stanovanjska hiša. Do požara je prišlo zaradi preboja dimnika. Ogenj je uničil kompletno  ostrešje hiše in poškodoval zgornje prostore. Škodo ocenjujejo na dobrih 30.000 € .

Prvo letošnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o dveh hudih prometnih nesrečah. Obe sta se zgodili zadnji dan lanskega leta.

Prva se je zgodila nekaj pred poldnevom v naselju Zadobrova, na območju Policijske postaje Celje. 26-letni voznik osebnega vozila v Zadobrovi, pri vključevanju na prednostno cesto, ni ustavil in spustil mimo vozila, s katerim  je po prednostni cesti v tistem trenutku pripeljal 54-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili, v trčenju se je huje poškodovala 77-letna sopotnica na sprednjem sedežu v vozilu 54-letnega voznika.

Druga prometna nesreča se je zgodila okoli 20. ure na lokalni cesti izven naselja Gotovlje. 39-letni voznik osebnega vozila je trčil v 51-letnega kolesarja, ki je izven naselja Gotovlje vozil ob desnem robu vozišča, iz smeri Gotovelj proti Podlogu. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 4,374 seconds.