Policijsko poročilo PU Celje: 3. 10. 2012

03. 10. 2012 09:19

Za policisti PU Celje je razmeroma mirnih 24 ur. S področja prometa tokrat poročajo o sedmih prometnih nesrečah. Vse so se k sreči končale le z materialno škodo na vozilih in objektih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policisti včeraj posredovati štirikrat, od tega trikrat v zasebnih prostorih. Eno osebo so pridržali do streznitve.

S področja kriminalitete policisti poročajo o trinajstih novih kaznivih dejanjih. Večinoma je šlo za vlome in tatvine. Obravnavali so tudi primer poskusa unovčitve ponarejenega bankovca,  poškodovanje tuje stvari ter kazniva dejanja, povezana s prepovedanimi drogami.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec v zadnjih dveh dneh iz delovišča na Ljubljanski cesti v Celju odpeljal starejše vozilo za avtovleko, znamke Zastava in hidravlično kladivo delovnega stroja. Izvajalci del ocenjujejo, da so s tatvino oškodovani za okoli 30.000 €.

V Praprotnem, na območju Policijske postaje Laško, so policisti obravnavali vlom v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo. Pogrešajo več različnega ročnega orodja, dve motorni žagi in škropilnico.

V Celju je bilo včeraj vlomljeno v gostinski lokal. Pogrešajo računalnik, sokovnik, nekaj alkoholnih pijač in menjalni denar. Škodo ocenjujejo na 4.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,779 seconds.