Policijsko poročilo PU Celje: 3. 2. 2012

03. 02. 2012 09:43

Med včeraj obravnavanimi kaznivimi dejanji policisti PU Celje izpostavljajo tri vlome.

V Štorah je neznani storilec včeraj ponoči vlomil v garažo in ukradel motorno žago.

V Velenju, na Cesti Simona Blatnika, so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Vlomilec je razbil steklo na vratih, iz avtomobila ni ničesar odnesel. Kljub temu je lastniku povzročil za najmanj 100 € škode.

Vlom v osebno vozilo so policisti včeraj obravnavali tudi na Šaleški cesti v Velenju. Storilec je ukradel avtoradio in komplet orodja, za nameček pa je iz rezervoarja ukradel še gorivo.

Policisti poročilo nadaljujejo s prometom in sicer s pozivom očividcem.

Policisti Policijske postaje Dravograd so včeraj okoli 6. ure izven naselja Vrata obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Prometno nesrečo je povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke VW temnejše zelene barve, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi. Neznani voznik je kljub neprekinjeni ločilni črti prehiteval pred seboj vozeče tovorno vozilo s priklopnikom. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila Renault Megane, ki je, ko je opazila prehitevanje, močno zavrla in se umaknila skrajno desno. Desno se je umaknil tudi voznik tovornega vozila, ki ga je neznani voznik prehiteval. Kljub umikanju omenjenih vozil je neznani voznik z desnim delom svojega vozila trčil v sprednjo levo pnevmatiko tovornega vozila in sprednji levi bočni del kabine, z levim delom, po vsej verjetnosti z vzvratnim  ogledalom, pa v levo vzvratno ogledalo vozila Renault Megane. Po nesreči je neznani voznik s pospešeno hitrostjo odpeljal proti Radljam ob Dravi.

Morebitne očividce prometne nesreče in vse tiste, ki ste morda opazili poškodovan avtomobil danega opisa policisti prosijo, da pokličete na Policijsko postajo Dravograd ali pa na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,659 seconds.