Policijsko poročilo PU Celje: 3. 6. 2013

03. 06. 2013 10:56

Dogajanje minulega vikenda je po poročanju policistov PU Celje zaznamovala sobotna novica o najdbi dveh trupel na območju Žalca. Preiskava o primeru še poteka, prve ugotovitve ogleda kraja dejanja in zbiranja obvestil kažejo na to, da je šlo za umor in samomor. 45-letni moški naj bi s strelnim orožjem ustrelil  30-letno partnerko in nato sodil sebi.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Gaberkah. Storilec je odnesel več zlatnine. Odnesti je nameraval še prenosni računalnik, ki si ga je že pripravil.

V Celju, na Ulici pod gabri, so policisti obravnavali vlom v stanovanje. Lastniki stanovanja so bili na dopustu, kar je izkoristil storilec, ki je iz stanovanja odnesel nov televizor, prenosni računalnik in dva telefona.

V Ojstriški vasi je v soboto neznani storilec vlomil v osebno vozilo in iz denarnice, ki jo je lastnik pustil v vozilu, ukradel 3.000 €.

Ta konec tedna so policisti v Celju in Velenju zabeležili več vlomov v kleti in garaže.

V petek so bili policisti obveščeni o vlomu v garažo na Stanetovi ulici v Velenju, od koder je storilec odpeljal dve skoraj novi gorski  kolesi znamke Nakamura.

V Celju so policisti obravnavali tri vlome v kleti.

Na Zoisovi ulici je neznani storilec iz kleti  in ukradel povsem novo žensko kolo in žensko kolo, staro tri leta.

Na Miklošičevi ulici je storilec vlomil v klet in ukradel moško kolo znamke Kult, vredno 500 €.

Vlom v Klet so ta konec tedna policisti obravnavali tudi na Ulici pod kostanji v Celju. Neznanec je v klet vlomil tako, da je zlomil cilindrično ključavnico. Ukradel je 10 parov hokejskih rolerjev različnih znamk, dve hokejski čeladi in par paketov nogometne športne opreme. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na najmanj 2.000 €.

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v gradbeni zabojnik na Polulah. Pogrešajo merilno  kolo, dvojne klešče za mreže, več metrov pet žilnih podaljškov, preklopno komandno omarico za krmiljenje potopnih črpalk in več metrov električnega vodnika. Materialno škodo ocenjujejo na dobrih  3.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,275 seconds.