Policijsko poročilo PU Celje: 3. 7. 2013

03. 07. 2013 08:50

Včeraj so policisti PU Celje obravnavali devet prometnih nesreč, med njimi na srečo ni bilo nobene s hujšimi poškodbami udeleženih. Obveščeni so bili o dvanajstih kaznivih dejanjih; večinoma je šlo za vlome in tatvine. S področja javnega reda in miru pa policisti poročajo o petih obravnavanih kršitvah.

Na Polzeli, pred stanovanjskim blokom, so včeraj policisti obravnavali tatvino VW Passata, črne barve, registrskih oznak CE GU 608. Lastnica ocenjuje, da je s tatvino oškodovana za dobrih 6.000 €.

V Tolstem vrhu je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v gostinski lokal. Neznanec je v lokal vstopil tako, da je odstranil kovinsko zaščito na oknu, vstopil v lokal  in odnesel  dnevni izkupiček. V nadaljevanju je vlomil še v trgovino z avto deli in prav tako ukradel dnevni izkupiček in nekaj avtomobilskih rezervnih delov.

V Dobju pri Planini je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v skladišče kmetijske zadruge. Odnesel je 18 kosov velike originalne folije za baliranje, 5 kosov velike mreže za baliranje in   kos manjše mreže za baliranje. Povzročena škoda znaša okoli 2.800 €.

V Šaranovičevi ulici v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in odpeljal moško kolo znamke FUJI, vredno okoli 1.000 €.

V Braslovčah, pred otroškim vrtcem, so včeraj, nekaj pred 16. uro, policisti obravnavali požar na osebnem avtomobilu. Zagorelo je  pri elektroniki ventilatorja hladilnega sistema. Ogenj je uničil motor in večji del sprednjega dela. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 4.000 €.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o tatvini osebnega vozila VW Touareg, bele barve, reg. CE RR-153, ki ge je neznani storilec, včeraj okoli 16. ure, ukradel v Šentvidu pri Planini. Lastnik je ključe vozila pustil v kontaktni ključavnici. Vozilo je vredno okoli 15.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,583 seconds.