Policijsko poročilo PU Celje: 30. 1. 2014

30. 01. 2014 13:41

PolicijaV Lašah, na območju PP Šmarje pri Jelšah, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel sef, v katerem na srečo ni bilo gotovine.

Na Goriški cesti v Celju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je odnesel šest salam in torbo z dokumenti.

Na Cesti na Ostrožno, na Ulici bratov Dobrotinšek in na Lešničarjevi ulici v Celju, so policisti včeraj obravnavali tatvine bakrenih odtočnih cevi. Storilec jih je kradel s streh hiš in pomožnih objektov.

V čakalnici Splošne bolnišnice v Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino. Neznanec je občanu iz jakne v ukradel gotovino, bančne kartice, osebne dokumente in mobilni telefon. S tatvino je storilec občanu povzročil za najmanj 450 € škode.

Danes zvečer in jutri policisti na cestah pričakujemo močnejšo poledico zaradi napovedanega prehoda sneženja v dež. Lani so policisti v podobnih vremenskih razmerah na območju celjske policijske uprave obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Pri vožnji bodite še posebej previdni. Upoštevajte hitrostne omejitve in razmere na cestah ter poskrbite za primerno varnostno razdaljo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,750 seconds.