Policijsko poročilo PU Celje: 30. 10. 2013

30. 10. 2013 09:03

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali sedemnajst prometnih nesreč, osemnajst kaznivih dejanj in šest kršitev javnega reda in miru.

V dveh prometnih nesrečah so se tri osebe lažje poškodovale. Preostalih petnajst nesreč se je končalo zgolj z gmotno škodo na vozilih in objektih. Dvema voznikoma so policisti včeraj zasegli vozili. Vsa včeraj obravnavana kazniva dejanja so bila s področja premoženjske kriminalitete. Pet od včerajšnjih šestih kršitev javnega reda in miru so policisti obravnavali v zasebnih prostorih. Enega kršitelja je bilo potrebno pridržati do streznitve.

Med podrobnostmi najprej o tatvini  osebnega vozila znamke Honda Civic, letnik 1995, rdeče barve, registrskih številk  CE M6-14M,  ki je bilo parkirano na parkirišču Pucove ulice v Celju. Lastnica škodo ocenjuje na 1.000 €.

Za dobrih 11.000 € pa je oškodovana lastnica osebnega vozila VW Golf. Neznani storilec je vozilo včeraj ponoči ukradel s parkirišča Trubarjeve ulice v Celju. Ukradeni Golf je letnik 2010,  bele barve, registrskih številk  CE FS-568.

V Podkraju pri Velenju so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata in preiskal prostore. Odnesel je nekaj gotovine. Tako v evrih  kot tudi v hrvaških kunah.

Na parkirišču Malgajeve ulice v Celju je včeraj ponoči neznani storilec na dveh avtomobilih prerezal šest pnevmatik in lastnikoma povzročil za dobrih 400 €  škode.

V Pamečah pa je neznanec prerezal 16 bal sena, ki so bile zložene ob lokalni cesti. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za najmanj 1.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,965 seconds.